MTRX återöppnar tågförbindelsen mellan Göteborg och Solna

Nu finns möjlighet att åka direkt från Arenastaden till Göteborg. Foto: MTRX

Efter ett uppehåll under sommaren återöppnar MTRX tågförbindelsen mellan Göteborg och Solna och introducerar nu också fler dagliga avgångar under vardagarna.

Antalet företag och arbetsplatser i Arenastaden har ökat markant de senaste åren. Flera av landets största arbetsgivare har förlagt hela eller stora delar av sin verksamhet i Arenastaden och det finns nu över 22 000 arbetsplatser i området.

Medan kommunikationer med kollektivtrafiken är goda har det hittills saknats möjlighet att åka direkt från Arenastaden till Göteborg. Med erfarenhet från tidigare år väljer MTRX att förlänga resrutten, så att affärsresenärer inte behöver ta sig till eller göra ett byte på Stockholms Centralstation.

– Vi är väldigt glada att återigen kunna erbjuda alla resenärer mellan Göteborg och Arenastaden i Solna en direktförbindelse. Vi vet att vi har ett väldigt bra erbjudande för den medvetna affärsresenären som gör ett aktiv val för att resa klimatsmart och som värdesätter punktlighet, är prismedvetna och uppskattar vår personliga service ombord, säger Nina Alexandersson, försäljningschef på MTRX.