MTRX tar ramavtal med Kammarkollegiet

Statligt anställda kan nu resa med MTRX. Foto: Jana Eriksson

Det är den statliga förvaltningsmyndigheten Kammarkollegiet som har gjort upphandlingen av tågresor  där MTRX fått förtroendet som leverantör. Avtalet innebär att MTRX kommer att kunna erbjuda statligt anställda att resa mellan Stockholm och Göteborg men även till bolagets övriga destinationer.

Avtalet gäller framför allt statliga myndigheter under regeringen, men även för myndigheter under riksdagen och andra offentligt styrda organ som lämnat bekräftelse till Kammarkollegiet att de önskar avropa från avtalet. Det nytecknade avtalet gäller i två år med möjlighet för Kammarkollegiet att förlänga avtalet med ytterligare maximalt 24 månader.

– Vi är otroligt glada över att ett statligt ramavtal för inrikes tåg är på plats, och att MTRX därmed ges möjlighet att erbjuda ännu fler statligt anställda att resa prisvärt, hållbart och punktligt mellan Sveriges två största städer. Vi ser fram emot att nu kunna välkomna fler statliga resenärer ombord på våra moderna snabbtåg, säger Nina Alexandersson, Head of Corporate and Agent Sales, på MTRX.