Marina Sundman ny vd i TCG

Marina Sundman tillträder som ny vd på TCG Nordic. Foto: TCG

Efter en framgångsrik uppstart tar Transport Consultancy Group Nordic in Marina Sundman som vd för att leda den fortsatta utvecklingen. TCG Nordic har haft kraftig tillväxt de senaste åren och gjort viktiga avtryck inom järnvägsbranschen, särskilt flera strategiskt viktiga fordonsprojekt. Nu har Marina Sundman officiellt över ansvaret att leda verksamheten från Stefan Nordin, en av företagets grundare.

– För att ta stafettpinnen vidare i vår satsning, både nationellt och internationellt, känns det ytterst tillfredställande att vi lyckats knyta Marina till företaget, framhåller företagets styrelseordförande Kristoffer Oebius.

Marina Sundman kommer närmast från WSP och dessförinnan från Bombardier där hon var nordisk försäljningschef. Hon har närmare 20 år inom transport- och infrastruktur branschen i olika roller med fokus på affärs- och marknadsutveckling.

– Det är med stor glädje som jag tackade ja till det här spännande uppdraget. Under mina första veckor på TCG Nordic har jag hunnit träffa nästan alla medarbetare och jag är djupt imponerad över den kompetens som finns samlad under vårt tak. Jag ser fram emot att växa tillsammans med det här fantastiska teamet, säger Marina Sundman.

– Vi är väldigt nöjda med att vi har knutit till oss Marina Sundman med sin entreprenörsanda. Marina har stor branschförståelse, gedigen erfarenhet av att arbeta med tillverkare, operatörer, beställare och myndigheter och har konsekvent levererat starka resultat i sina tidigare roller. Marina är också en omvittnat uppskattad, tydlig och inspirerande ledare bland sina medarbetare, säger Kristoffer Oebius.

Stefan Nordin kommer fortsatt att verka aktivt i bolagets styrelse, ansvara för nya segment inom affärsutveckling samt även arbeta med våra kunder.