MTRX punktligast mellan Stockholm och Göteborg

MTRX punktligast mellan Stockholm och Göteborg 2020 med rekordsiffror. Foto: MTRX

MTRX var återigen punktligast på sträckan mellan Stockholm och Göteborg för helåret 2020, detta år med en rekordpunktlighet om 91 procent. Att MTRX konsekvent är den punktligaste aktören på sträckan är något som tydligt uppskattas av både privat- och affärsresenärer i bolagets kundundersökning. Jämförelsen gäller MTRX och SJs snabbtåg samt flygbolaget SAS som är de bolag som utan uppehåll trafikerat sträckan hela året.

– 2020 har för oss liksom för många andra varit oerhört tufft och vårt främsta fokus under året har varit att fortsätta erbjuda en trygg och säker resa för den som ska resa mellan Stockholm och Göteborg. Att vi under ett så tufft år kunnat leverera en rekordpunktlighet gör mig väldigt stolt över alla kollegor, säger MTRX vd Joakim Sundh.

Siffror för helåret 2020 visar att MTRX uppnår en punktlighet om 91 procent mätt som ankomst inom 5 minuter på sträckan Stockholm-Göteborg. Detta är ca 12 procentenheter bättre än 2019 och MTRX bästa resultat någonsin för ett helår. Mätt på ankomst inom 15 minuter som är standard inom flyget når MTRX en punktlighet om 96 procent, cirka 6 procentenheter bättre än föregående år.