MTRX gör alla sommarens tågresor avbokningsbara

Alla sommarens tågresor blir avbokningsbara. Foto: Mattias Diesel Näslund

Med anledning av de lättade reserekommendationerna hoppas MTRX att många nu ska vilja upptäcka de svenska pärlorna längs med västkusten eller ta en storstadshelg i Stockholm. Trygghet och säkerhet är MTRX främsta prioritet och vi inför därför gratis munskydd till samtliga kunder som önskar detta samt gör alla biljetter avbokningsbara under sommaren.

Då regeringen, i samråd med Folkhälsomyndigheten, i förra veckan tillät resor inom Sverige från den 13 juni hoppas nu MTRX att de kan hjälpa semestertörstande svenskar att resa i Sverige i sommar. MTRX hoppas att fler får upp ögonen för Sveriges Riviera, Hallandskusten, eller bestämmer sig för att ta en stadshelg i Stockholm eller Göteborg och att man nödvändigtvis inte behöver ta sig utanför Sveriges gränser för att få breda sandstränder och härligt semesterliv.

– Vi är väldigt glada över att det nu är tillåtet att resa inom Sveriges gränser och vi är riktigt taggade över att kunna välkomna både tidigare kunder samt nya kunder ombord på MTRX i sommar. För att öka tryggheten kommer vi under sommaren baserat på WHOs rekommendation om att använda munskydd i kollektivtrafiken att erbjuda gratis munskydd ombord på våra tåg. Då det är viktigt att vara frisk och symptomfri när man reser väljer vi också att göra samtliga biljetter avbokningsbara under sommaren för att förenkla för våra kunder att planera med lite längre tidshorisont och enkelt kunna boka om i fall planerna ändrar sig eller man inte känner sig helt frisk säger Mats Johannesson, vdpå MTRX.