SJ öppnar ny lounge i Malmö

Foto: SJ

Nu öppnar SJ ny lounge på Malmö Central och vässar därmed konkurrensen med flyget. ”En plats att tanka energi, arbeta eller vila innan resan som vi vet att våra mest frekventa resenärer uppskattar”, säger Johan Dorfh, försäljningschef på SJ.

Den nya loungen erbjuder 20 sittplatser och ett lättare fikautbud. Här finns tillgång till tidningar, ombordportalen, eluttag och wifi. Loungen ligger i anslutning till SJ Resebutik på Malmö Central, med närhet till perrongerna och i en ljus lokal med fönster ut mot Centralplan. Loungen är öppen för alla med förstaklassbiljett eller som är medlemmar i SJ Prio på svart nivå med en SJ-biljett samma dag.– Det ska kännas som hemma fast man är på resande fot och vår ambition är skapa en varm och välkomnande miljö i vår nya lounge med plats för avkoppling och personlig service, säger Johan Dorfh, försäljningschef på SJ.

Tågtrafik från såväl Västkustbanan, Södra Stambanan och Danmark gör Malmö Central till en naturlig och viktig knutpunkt för SJs tågtrafik i södra Sverige. Resandet med SJ på linjen  Malmö – Stockholm har ökat kraftigt, och procentuellt sett ökar resandet i första klass mest. Nystarten för SJs snabbtåg Malmö – Göteborg har lockat nära 800 000 nya resenärer om året. SJ fortsätter nu utvecklingen med fler och nöjdare kunder i regionen. – Fler företag i Skåne väljer tåget för sina tjänsteresor. Det är effektivt, bekvämt och miljövänligt. Det är glädjande att alltfler väljer SJ och nu vässar vi konkurrensen mot flyget ytterligare, säger Johan Dorfh.SJ erbjuder även lounge med ett bredare utbud i Stockholm och Göteborg.