Stark efterfrågan på MTRX julresor

Stor efterfrågan på tågresor när restriktionerna är släppta. Foto: Jana Eriksson

MTRX har under hela september sett en stark efterfrågan och när restriktionerna släpptes ökade den ytterligare. För alla resenärer som redan nu vill boka sina julresor släpper därför bolaget sina biljetter för resor fram sista februari.

Inför årets julrusch står MTRX mer rustade än någonsin med fler avgångar under populära resdagar. Dessutom adderar man efter nyår Falköping, Flemingsberg och Katrineholm, tre efterfrågade destinationer på sträckan Stockholm - Göteborg.

– Vi kan konstatera att tåg verkligen blivit det nya normala och vi ser en stark efterfrågan bland våra kunder. Därför släpper vi julens resor redan nu. Våra resenärer har redan hittat tillbaka både på affärs- och privatsidan och vi tror att julen i år kommer vara en mycket stark reseperiod. Många har upptäckt hur smidigt och bekvämt det är att resa med oss och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda våra kunder resor av högsta klass. Trygghet och säkerhet är vår främsta prioritet och vi kommer fortsatt arbeta för att miljön ombord ska hålla högsta kvalitet och att det ska kännas tryggt att resa med oss, säger Joakim Sundh, vd på MTRX.