MTRX lanserar direkttåg till nya destinationer

MTRX släpper nu biljetter med direkttåg från Stockholm till de nya destinationerna Båstad och Laholm. Liksom föregående år stannar MTRX också i sommardestinationerna Varberg, Falkenberg och Halmstad. Med regeringens nya reserekommendationer hoppas MTRX nu kunna locka fler semesterfirare att resa tryggt och utan byten till sin semester på västkusten i sommar.

– Jag och alla kollegor är oerhört taggade på att återigen få visa upp våra fina tåg och utmärkta service för nya resenärer som i sommar får möjlighet att resa direkt med oss hela vägen mellan Stockholm och Båstad. Vi hoppas verkligen att fler tar tillfället i akt att utforska vad vår fina västkust har att erbjuda i sommar, säger Peder Osterkamp, kommersiell chef på MTRX.

Då regeringen, i samråd med Folkhälsomyndigheten, i förra veckan öppnade för att tillåta resor inom Sverige vill MTRX nu hjälpa semestertörstande gäster att resa i Sverige i sommar, nu när utlandsresandet inte är möjligt i samma utsträckning. MTRX hoppas därmed att fler får upp ögonen för Sveriges Riviera, Hallandskusten, och att man nödvändigtvis inte behöver ta sig utanför Sveriges gränser för att få breda sandstränder och härligt semesterliv.

– Vi är jätteglada över att MTRX har valt att utöka sin linje ner till Båstad i sommar. Här väntar Sveriges Riviera med kritvita stränder, restauranger i sanden och stora möjlighet för en aktiv semester. Vi är glada över att kunna ge fler chansen att njuta av en riktigt härlig sommarsemester, berättar Annika Borgelin, destinationsansvarig på Båstad Turism och Näringsliv.

MTRX följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit flera åtgärder för att minska smittspridningen så som till exempel utökad städning ombord samt ändrade serveringsrutiner i cafét. Fler initiativ kan tillkomma baserat på nya eller uppdaterade rekommendationer från myndigheterna.