Affärsområdeschef lämnar Jernhusen

Ola Orsmark slutar som affärsområdeschef på Jernhusen. Foto: Jernhusen

Efter drygt åtta år som affärsområdeschef för Stationer på Jernhusen kommer Ola Orsmark till hösten tillträda som vd för Briggen AB, ett dotterbolag inom börsnoterade Castellum AB.

 - Jag har haft fantastiskt roliga och lärorika år på Jernhusen, och nu är det dags för mig att ta nästa steg i livet. Tillsammans med alla kompetenta och duktiga medarbetare har vi lyckats utveckla våra stationer till såväl bra bytespunkter som spännande platser att vara på, säger Ola Orsmark.

Ola kom till Jernhusen i mars 2006, med uppdraget att utveckla och anpassa Jernhusens stationer utifrån ett modernt resemönster och för de behov resenärerna har av butiker och service. Många av stationerna har moderniserats och erbjuder nu en mångfald av butiker, caféer och restauranger. Ledsagning, Taxiservice och Stationsvärdar är några av de tjänster som utvecklats under Olas ledning. Ola har också startat upp produktområdet Jernhusen Media, som hanterar reklam och event på stationerna.

- Jag vill tacka Ola för det fantastiska jobb han har gjort med att utveckla affärsområde Stationer. Jernhusens stationer har blivit attraktiva mötesplatser för både resenärer och de som bor och jobbar i området. Både Jernhusens och stationernas varumärken har stärkts hos kunder och resenärer. Detta bekräftas i de resenärsundersökningar vi regelbundet genomför, säger Kerstin Gillsbro, vd på Jernhusen. Jag önskar Ola lycka till i sitt nya uppdrag.Olas sista arbetsdag på Jernhusen blir den 30 september. Rekrytering av ny affärsområdeschef för Stationer har inletts.