MTR Express i samarbetsavtal för annonsering ombord

Exempel på foliering av MTR Express tåg under 2016. Foto: MTR

MTR Express och Branding Sales har tecknat ett samarbetsavtal för försäljning av annonsytor ombord på MTR Express tåg. MTR Express kör sedan 2015 snabbtåg på sträckan Stockholm-Göteborg. Efter snabb tillväxt siktar de nu på att bredda affären genom att erbjuda möjligheter för annonsering ombord.

– I våras välkomnade vi vår miljonte kund till MTR Express och kundtillströmningen fortsätter i en stadig takt. Vi har kunder i alla åldrar och en bra blandning av både affärs- och fritidsresenärer. Vi är därför övertygade om att vi kan erbjuda attraktiva möjligheter för annonsörer, och genom samarbeten med starka varumärken hoppas vi också kunna förhöja upplevelsen ombord för våra kunder, säger Peder Osterkamp, kommersiell chef på MTR Express.

Branding Sales VD Andreas Tornberg har lång erfarenhet inom reklam och marknadsföring, senast som försäljningsdirektör på Wallstreet Media.
– MTR Express är en aktör som ständigt vill utvecklas och vara proaktiv. De har på kort tid verkligen tagit position på marknaden med dess starka varumärke och fräscha framtoning där de ständigt jobbar för att bli bättre. Deras inställning och attityd stämmer väl överens med våra målbilder att positionera oss framåt, säger Andreas Tornberg, VD på Branding Sales.