Green Cargo och Real Rail Sweden i fortsatt samarbete

Green Cargo och Real Rail Sweden AB har sedan 2016 samarbetat kring färskvaror- och industrigodstransporter via tre olika linjer, mellan södra och norra Sverige. ”Vi fortsätter vårt samarbete med Green Cargo som levererar med en hög kvalitet och har ett strukturerat kvalitetsarbete”, säger Hans Backman, vd för Real Rail Sweden AB.

Green Cargo har sedan 2016 transporterat gods åt Real Rail Sweden AB. Från Helsingborg-Nässjö-Umeå-Luleå och från Göteborg till Umeå och Luleå rullar totalt tre hela tåg i vardera riktningen, fem dagar i veckan och volymerna har stadigt vuxit tack vare en hög efterfrågan. Det rör sig om intermodala pendlar med framförallt trailers och växelflak, som innehåller färskvaror och industrigods. Real Rail står för vagnar medan Green Cargo står för dragkraften och förare.

– Vi är oerhört glada över vårt fortsatta samarbete med Real Rail Sweden AB och stolta över att vårt kvalitetsarbete lyfts fram som en viktig aspekt i en förlängning av vårt avtal, säger Marcus Wiklund, säljare på Green Cargo.
Källa: Green Cargo