MTR Express och Luzette i unikt loungesamarbete

MTR Express Lounge hos Luzette.

MTR Express och Svenska Brasserier öppnar tillsammans en ”virtuell” lounge till MTR Express kunder i  första klass plus hos Luzette på Stockholms centralstation. Med denna satsning hoppas MTR Express att fortsätta öka sin marknadsandel bland affärsresenärer mellan Stockholm-Göteborg.

Från den 9 maj bjuds MTR Express kunder i första klass plus på en kopp kaffe eller te på Luzette på Stockholms centralstation. MTR Express kör sedan 2015 snabbtåg på sträckan Stockholm-Göteborg och stärker med samarbetet erbjudandet till det viktiga affärsresesegmentet.

– Luzette erbjuder en härlig miljö med möjlighet till avkoppling och en känsla av lyx på Stockholms centralstation som jag är säker kommer att uppskattas mycket av våra kunder. Genom samarbetet fortsätter vi bidra till nytänkande inom svensk järnväg genom att erbjuda en förstklassig loungemiljö till våra kunder samtidigt som vi håller våra kostnader låga för att kunna fortsätta erbjuda de lägsta priserna mellan Stockholm och Göteborg, säger Peder Osterkamp, Chief Commercial Officer på MTR Express.

 

Luzette öppnade sitt brasserie på Stockholms centralstation hösten 2014. Samarbetet med MTR Express ger en möjlighet att öka kännedomen om restaurangen bland personer som reser till Stockholm och också en möjlighet att öka försäljningen på tider med lägre beläggning.  

 

– Genom samarbetet med MTR Express når vi både gäster som bor i Stockholm men också gäster som ofta reser hit i tjänsten. Vi har också möjlighet att öka vår beläggning på tider då vi typiskt har färre gäster. Det är en win-win-situation helt enkelt, säger Björn Wallentin, restaurangchef på Luzette.