Snälltåget utökar trafiken till Österrike i vinter

Nattåget mot Österrike i Höje Taastrup. Foto: Snälltåget

Snälltåget satsar på fler avgångar till Alperna i vinter och startar säsongen 2022/2023 redan till jul och fortsätter till mitten av mars. Även rutten i Österrike läggs om, vilket innebär förbättringar för de som vill resa till Salzburger Land, populärast under förra säsongen.

– Det stora intresset att resa med Snälltågets nattåg till Österrike under säsongen 2022 gör att vi nu vågar att utöka vår trafik, säger Marco Andersson, Försäljningschef på Snälltåget.

Nattågets populäraste resmål förra säsongen var Zell am See, där tåget stannar på gångavstånd från skidbacken. Tåget gör även uppehåll i välkända Kitzbühel och med kortare transfer nås Bad Gastein, Saalbach - Hinterglemm, Wagrain, Obertauern, Schladming, Zillertal, Sankt Anton, Ichgl och Sölden.

Tåget avgår en gång i veckan med avresa fredagar från Malmö och lördagar från Österrike. Vid jul- och nyårshelgen görs en anpassning så att tåget avgår på torsdagen före jul- och nyårsafton. Ett sällskap på upp till sex personer kan dela en egen kupé från 13.998 kr tur och retur.