Hector Rail kör järnvägstransporter från södra till norra Europa

Hector Rail får förnyat förtroende av Collicare. Foto: Hector Rail

Hector Rail har fått ett förnyat förtroende av Collicare och skrivit på ett flerårskontrakt. Hector Rail har sedan 2017 samarbetat med Collicare om ett av Europas mest långväga godståg. Tåget statar i Parma i Italien och i samarbete med andra godstågsoperatörer drar Hector Rail tåget från Weil am Rehin i södra Tyskland till Rolvsöy/Oslo i Norge.

– Att leverera långväga järnvägstransporter från södra till norra Europa känns extra kul i tider med ökat fokus på hållbara transportlösningar. Hector Rail jobbar kontinuerligt med att leverera flexibla och säkra transporter och att få förnyat förtroende är det bästa kvittot vi kan få på kunden är nöjd. Vi ser fram emot att tillsammans med Collicare fortsatt utveckla hållbara logistiklösningar.” säger Andreas Kässel, Key Account Manager Hector Rail

– Vi är mycket glada för vi tillsammans med Hector Rail nu fortsätter att bygga vidare på den service vi erbjuder våra kunder och vi ser fram emot att framgent utveckla vår produkt tillsammans med Hector Rail” säger Ronny Nordmark, Business Developemnt Officer Collicare.