Veolia lanserar ny bokningstjänst

Foto: Veolia

Tågoperatören Veolia Transport, med resor till och från Malmö, Stockholm, Berlin och Åre, lanserar nu en ny bokningsbekräftelse med stöd för merförsäljning direkt i mailen. Den nya bokningsbekräftelsen möjliggör för Veolia att kunna presentera lokalt anpassade och relevanta erbjudanden till varje resenär, baserat på informationen i bokningen.

Lösningen bygger på Traveas tjänster Email ComposerTMoch AncillaratorTM och öppnar därmed upp en helt ny försäljningskanal för Veolias kompletterande tjänster och produkter och därmed också möjligheten att öka snittintäkten per resenär.

De nya bokningsbekräftelserna tillgängliggörs via Linkons bokningsmotor Petra och baseras på Traveas tjänst Email ComposerTM - en tjänst som automatiskt hanterar stora mängder bokningsinformation och som sedan paketerar om den aktuella informationen på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Därtill berikas informationen med lokalt och relevant innehåll, helt beroende på resans karaktär (vem, var, när och hur), och skickas ut i lämpligt format till resenären, (email, mobil etc.) vid tidpunkter då mottagaren behöver informationen som bäst. Vidare driver tjänsten merförsäljning för kunden, både av egna produkter så som internet ombord samt andras produkter (transport till och från tågstationen, hotell, hyrbilar, teaterbiljetter etc.).