Han bygger järnvägsteam hos Norconsult

Mats Lithner börjar som utvecklingschef för järnväg på Norconsult. Foto: Norconsult

Med lång erfarenhet i branschen och genuint intresse för järnväg börjar Mats Lithner på Norconsult som utvecklingschef för järnväg. Rekrytering kommer att vara en av hans arbetsuppgifter.

Närmast har Mats arbetat som affärsområdes- och projektchef på Rejlers. - Jag valde att börja på Norconsult eftersom jag tycker att det är stimulerande att arbeta på ett företag i tillväxt. Det ska bli en positiv utmaning att få vara med och bygga upp järnvägsverksamheten på bolaget, fortsätter han.

Norconsult startade sitt spår- och järnvägsteam under sommaren 2016. I takt med att bolaget vinner nya uppdrag pågår arbetet med att rekrytera projektörer och projektledare för att i första hand bygga ut verksamheten i Göteborg, Malmö och Halmstad och när rätt tillfälle ges, även starta upp på andra orter.- Det är fantastiskt kul att Mats valde att börja hos oss, med hans kontaktnät och affärsfocus så finns alla möjligheter att bli framgångsrika. Mats är dessutom en väldigt trevlig person som är lätt att samarbete med, säger Tony Strandberg, teamchef för Spår- och järnvägsteknik.