Transdev och Hyper Island i samarbete

Foto: Transdev

Under två månader ska fyra studenter från Hyper Island arbeta sida vid sida med Transdevs medarbetare för att tillsammans förhöja resenärsupplevelsen och se över interna processer genom innovativa och digitala lösningar. Därmed fortsätter samarbetet mellan Transdev och den kreativa affärsskolan. 

Studenterna kommer att arbeta tillsammans för att skapa kreativa lösningar och undersöka möjligheter att utnyttja den digitala utvecklingen för att förhöja resenärsupplevelsen, främja utvecklingen av en hållbar kollektivtrafik och underlätta för Transdevs medarbetare. Studenterna kommer att ta sig an utmaningarna enligt Hyper Islands egen metodik för att hitta innovativa lösningar.

– Vi är mycket glada att välkomna fyra studenter som kommer till oss med spännande kompetenser och nya idéer. Vi är väldigt förväntansfulla över vad de kommer att komma fram till. Senast hade vi 261 studenter som arbetade under 72 timmar. Nu tar vi istället in fyra studenter som ska arbeta hos oss under några månader, vilket kommer hjälpa oss till djupare insikter och nya lösningar, säger Eva Tiséus marknads- och kommunikationsdirektör Transdev Sverige i ett pressmeddelande.