Sj lanserar Tågluffarkortet

Stort intresse för tågluffarkort bland tågresenärer. Foto: SJ

Nu lanserar SJ Tågluffarkort Höst. Tågluffarkortet är giltigt i sju dagar och ger tillgång till obegränsat resande på SJs tåg. I höst gäller tågluffarkortet även för resor till Köpenhamn vilket gör det möjligt för resenärerna att kombinera besök runt om i Sverige med storstadsliv i Danmark.

Höstens tågluffarkort följer på succén med tågluffarkortet som SJ lanserade för sommarperioden i år. Den stora efterfrågan på sommarens tågluffarkort, det ökande intresset för klimatsmarta resor på hemmaplan och inspel från resenärer har bidragit till att SJ nu väljer att lansera ett tågluffarkort för hösten.

– På SJ är vi övertygade om att intresset för tågluffarkort och klimatsmart resande är här för att stanna. Vi har lyssnat på våra resenärer och därför fortsätter vi nu att utveckla produkten, den här gången med resor till Köpenhamn, säger Mats Almgren, affärsområdesdirektör kommersiell trafik.

Jämfört med att köpa ett antal enkelbiljetter ger höstens tågluffarkort kraftigt rabatterade biljetter där ungdomar och studenter reser billigast av alla. Oavsett om du är en barnfamilj som vill få ut det mesta av höstlovet eller om du är en student som längtar efter reseäventyr tillsammans med kompisar öppnar SJs Tågluffarkort upp nya möjligheter för ett klimatsmart sätt att upptäcka Sverige och Köpenhamn.

– Det är många som har längtat efter att få resa igen och med Tågluffarkortet höst får du perfekta förutsättningar för ett skräddarsytt och äventyrsfyllt höstlov. Vi ser fram emot att höstlovet också blir ett tågluffarlov, säger Mats Almgren.

Resenärerna med ett tågluffarkort kan resa obegränsat på alla SJs tåg 7 dagar i följd, under perioden 25 oktober – 14 november. Kortet är personligt och gäller för resor i 2 klass på dagtåg och i 2 klass sitt- och liggplats på nattågen.