Bokningsrekord hos Snälltåget

Foto: Destination Vemdalen

Intresset för Snälltågets nattåg till Vemdalen är rekordstort inför säsongen 2015/2016 - bokningsläget är 40 procent högre jämfört med förra året.

 - Vi ser ett starkt ökat intresse för att resa direkt med nattåg till Vemdalen vilket är mycket glädjande, säger Marco Andersson, Marknadschef för Snälltåget.

En av nyheterna under säsongen 2015/2016 är att tågen avgår varje vecka från jul till påsk, d v s även under vecka 2 till 6 som normalt är lite sämre veckor. För den som väljer att resa under dessa veckor så innebär det att man kan hitta en riktigt prisvärd semester. En annan nyhet är att det blir bekvämare att resa med nattåg.

- Vi har lyssnat på våra resenärer och har uppgraderat våra liggvagnar så att det blir mer som att åka sovvagn, d v s med täcke och lakan som skapar en modern nattågsprodukt, fortsätter Marco Andersson.

-Bra infrastruktur är otroligt viktigt för våra gäster och att det finns olika alternativ att välja på som tåg, flyg eller egen bil. Tågsatsningen har verkligen blivit ett lyft för destinationen och vi ser en stadig ökning av gästnätter där tåget naturligtvis har varit en bidragande orsak säger Kristina Kristoffersson Destination Vemdalen. En annan sak som vi ser bland våra gäster är att de redan idag och ännu mer i framtiden kommer att välja miljövänligt resande fortsätter Kristina.

Nattåg till Vemdalen är ett samarbete mellan Snälltåget och Destination Vemdalen. Nattåget avgår från Malmö via Stockholm varje vecka från jul till påsk. Under sportlovsveckorna, vecka 7 och 8 avgår extratåg över Göteborg till Vemdalen.