Bombardier prisat i London

Germar Wacker, vd för Light Rail Vehicles (LRV), Colin S Walton, ordförande i Storbritannien, och Elaine Greenwood, säljchef på LRV i Storbritannien, stod på scen för att ta emot gratulationer från Storbritanniens biträdande transportminister, Norman Baker.Germar Wacker, vd för Light Rail Vehicles (LRV), Colin S Walton, ordförande i Storbritannien, och Elaine Greenwood, säljchef på

För andra året i rad har Bombardier Transportation tagit emot utmärkelsen “Worldwide Supplier of the Year”, vid 2011 års Light Rail Awards, i London. Germar Wacker, vd för Light Rail Vehicles (LRV), Colin S Walton, ordförande i Storbritannien, och Elaine Greenwood, säljchef på LRV i Storbritannien, stod på scen för att ta emot gratulationer från Storbritanniens biträdande transportminister, Norman Baker.

Domarna motivering löd:

“Med över 100 000 spårvagnar och tågvagnar i drift i hela världen är Bombardier ett företag som går från framgång till framgång i den urbana transportindustrin. De senaste FLEXITY2-fordonen i Blackpool är resultatet av företagets omfattande erfarenhet i industrin, och vittnar om en spännande framtid för nästa generations spårväg i hela världen.”