MTR Express prisat av Business Travel Awards

Foto: MTR Express

I årets Business Travel Awards kom MTR Express på andra plats i kategorin inrikes transport, och var det enda nominerade tågbolaget. Flygbolaget SAS tog hem förstaplatsen.

MTR Express startade sin snabbtågstrafik för drygt två år sedan.
”Vi drivs av att vara en innovativ aktör som hela tiden står på tårna för att kunna erbjuda den starkaste produkten. Detta är ett kvitto på att vi lyckas och det är speciellt roligt att uppmärksammas av affärsresenärerna som är en så viktig kundgrupp för oss!”, säger MTR Express kommersiella chef Peder Osterkamp.

Business Travel Awards instiftades 2007 av kunskapsföretaget Resegeometri och SBTA, Sveriges Affärsreseförening, och delas ut årligen. Resegeometris undersökning Business Travel Brands 2017 ligger till grund för utnämningarna. Närmare 3000 beslutsfattare och affärsresenärer i Sverige har bedömt över 100 reserelaterade bolag, utifrån åtta parametrar.

”Hela MTR Express-teamet förtjänar att ta åt sig äran för detta. Mina kollegor gör ett fantastiskt jobb varje dag för att vi ska kunna leverera hög kvalitet till våra kunder och fortsätta utveckla den starka position vi redan har”, säger MTR Express vd Johan Söör.
Källa: MTR