MTR Express laddar för Finnkampen den 24-25 augusti

Erbjuder alla göteborgare att åka till Finnkampen Foto: Holger Ellgaard

Inför 2019 års upplaga kommer MTR Express och Svensk Friidrott fördjupa sitt partnerskap och tillsammans arrangera Finnkampståget- ett eventtåg för alla friidrottsintresserade som vill uppleva Finnkampen på plats.

– Vi är glada att i samarbete med MTR Express erbjuda alla göteborgare att tillsammans åka till Finnkampen i Stockholm. Göteborg har väldigt många duktiga friidrottare och Finnkampen är verkligen en angelägenhet för hela landet! Med en härlig atmosfär på läktarna i kombination med svenskt ”jävlaranamma” ska vi besegra den finska sisun, säger Stefan Olsson, Generalsekreterare för Svensk Friidrott.

Den som bokar Finnkampståget får tåg tur och retur från Göteborg, hotell, supporterkit, tvådagarsbiljett till tävlingen, samt mat och dryck på Klubb Sverige inkluderat i priset. Dessutom kommer det även finnas överraskningar ombord för att maximera friidrottsupplevelsen.

– I år går Finnkampen av stapeln i Stockholm så vi hoppas kunna bidra till att locka många Göteborgare att ta tåget till huvudstaden för att heja fram våra svenska stjärnor. För att verkligen komma in i Finnkampsstämningen kan vi varmt rekommendera Finnkampståget – det kommer bli en resa utöver det vanliga, säger Peder Osterkamp, kommersiell chef på MTR Express.