Sigma levererar IT-tjänster till Göteborgs Spårvägar

Göran Medin, kundansvarig Sigma IT Consulting; Lars Kry, vd Sigma IT Consulting; Lars-Börje Björfjäll, vd Göteborgs Spårvägar; Mattias Sahlström, IT-chef Göteborgs Spårvägar. Foto: Sigma

Samarbetsavtalet kan omfatta en avtalsperiod på upp till nio år och innebär att Sigma tar ett helhetsansvar för tjänsteområdena; kommunikation, serverdrift, arbetsplats, service-desk och utskrift som tjänst. "Vi är väldigt glada och stolta över detta förtroende. Göteborgs Spårvägar har en lång tradition av att leverera kollektivtrafik av hög kvalitet. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Göteborgs Spårvägar och bidra till fortsatt framgång" säger Göran Medin kundansvarig på Sigma. 

– Efter en omfattande upphandlingsprocess har Sigma tilldelats avtalet för Göteborgs Spårvägars IT-tjänster. Vi ser fram emot ett utvecklande och nära samarbete med Sigma i rollen som vår nya IT-partner, säger Mattias Sahlström, IT-chef på Göteborgs Spårvägar.

Sigmas bredd och stora tjänsteutbud är unikt i branschen. Detta tillsammans med vår erfarenhet från andra branscher och verksamheter kommer vara till stor nytta i Göteborgs Spårvägars arbete med att ”sätta Göteborg i rörelse”.

– Jag är väldigt stolt över att vi blir utsedda som ny IT-partner till Göteborgs Spårvägar och ser fram emot ett långt och givande samarbete. Med vårt kunnande och vår erfarenhet hoppas jag att vi tillsammans kan skapa effektiva, trygga och innovativa IT- lösningar, avslutar Lars Kry, vd Sigma IT Consulting.