Norwegian ingår samarbete med Arlanda Express

Foto: Norwegian

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, ingår samarbete med A-Train AB som kör snabbtåget Arlanda Express. Avtalet ger medlemmar i Norwegian Reward möjlighet att tjäna CashPoints varje gång de reser med Arlanda Express.

Norwegian Reward har ingått avtal med A-Train AB som kör snabbtåget Arlanda Express mellan Arlanda flygplats och Stockholm Centralstation. Avtalet innebär att medlemmar i lojalitetsprogrammet Norwegian Reward från och med idag kan tjäna fyra procent CashPoints när de köper en biljett via Arlanda Express webbsida.

–Norwegian Reward är ett av de snabbast växande lojalitetsprogrammen med närmare en miljon medlemmar i Sverige och snart fem miljoner medlemmar globalt. Stockholm är ett av våra största nav och är mycket viktigt för vår framtida tillväxt. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete med Arlanda Express eftersom det stärker vår närvaro på marknaden och förhoppningsvis inspirerar allt fler resenärer att välja Norwegian i första hand, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.