Delete i avtal med Göteborgs spårvägar

Delete tar uppfrag av Göteborgs spårvägar värt 3,5 miljoner. Foto: Delete

Delete och Göteborgs spårvägar ingår ett nytt femårskontrakt. Detta står klart efter en upphandling som avslutades tidigare under hösten. Uppdragets värde beräknas till 3,5 miljoner.

– Vi är jätteglada att vi vunnit upphandlingen. Vi vill växa i Göteborg och den här typen av avtal ser till att vi har en bra grund att stå på, säger Martin Willander, regionchef syd, Delete.

Delete vinner upphandlingen från Göteborgs spårvägar gällande industristäd – grovstädning – på depåer och verkstäder. Arbetet kommer genomföras på både schema och avrop, med en grundbemanning på cirka 25 timmar i veckan. Värdet beräknas till omkring 3,5 miljoner, 700 000 kronor per år.

– Avtalet jämnar ut vår annars ganska säsongsbetonade verksamhet, och säkerställer omsättning året om. Sen ser vi också fram emot samarbetet med Göteborgs spårvägar och deras verksamhet, säger Martin Willander.

– Göteborg är en strategiskt viktig utpost för oss och vi har stora förhoppningar på framtiden. Med samarbetspartners somGöteborgs spårvägar hoppas vi kunna rota oss än mer i regionen, säger Peter Revay, vd på Delete.