Zonegreen utvidgar sin närvaro i Irland

Tågoperatören Irish Rail meddelat att företaget har inlett en anbudsprocess för den största och grönaste tågflottan i irländsk kollektivtrafikhistoria. Irish Rail har avsikta att utöka företagets tågflotta med 600 elektriska tåg under det kommande decenniet. Foto: Electrek

Zonegreen har installerat ett nytt väl hörbart och visuellt varningssystem på Fairviews järnvägsdepå i irländska huvudstaden Dublin, som en del av företagets växande samarbete med Irish Rail.

Säkerhetsspecialisten för järnvägar, Zonegreen, med huvudkontor i brittiska Sheffield, har meddelat att företaget utvidgar sin närvaro i Irland efter att ha installerat ett nytt varningssystem i Dublin.

Det nya projektet är en del av ett växande kooperation med tågoperatören Irish Rail, som har använt Zonegreens viktigaste produkt Depot Personnel Protection System (DPPS) vid Portlaoise-anläggningen sedan 2008.

Zonegreen installerade ett nytt varningssystem för tryckknappar, som används för att betjäna Dublin Area Rapid Transits pendeltåg.