Powerbox presenterar strömförsörjning för järnvägsapplikationer vid Innotrans

Foto: Powebox

Powerbox, ett av Europas största strömförsörjningsföretag , kommer att visa sin PRBX Enhanced Rail Power Solution vid Innotrans 2018 i Berlin, 18 – 21 september. Med en spännvidd från lågeffekt kortmonterade DC/DC omvandlare till helt kundanpassade lösningar för många kilowatt, är PRBX-ERPS en mycket flexibel och anpassningsbar strömförsörjningslösning för järnvägsapplikationer.

Strömförsörjning med fokus på reducerad time to market samt uppfyllande av specifika krav för järnvägsindustrin, är PRBX-ERPS byggblock och lösningar utformade för snabb anpassning av prestanda och parametrar. Därmed reduceras både framtagningstid för ny utrustning och tid för renovering eller modernisering av befintlig utrystning. Samtidigt minskas lagerhållning och dit hörande kostnader.

Flexibiliteten med PRBX-ERPS vilar på tre hörnstenar: kortmonterade AC/DC och DC/DC lösningar, modulära lösningar med integrerande moduler, filter och kringfunktioner, samt DIN-skenor, kassetter och stativ. Anpassningsbarheten stöds också av Powerbox omfattande bibliotek av kundanpassade lösningar, som omfattar mer än 3 500 genomförda projekt.