MTR Express inleder samarbete med Svensk Friidrott om evenemangståg

Jan Larsson, Marknadschef SFIF och Mats Johannesson, VD MTR Express. Foto: Gustav Orbring

 

 

Snabbtågsbolaget MTR Express Stockholm-Göteborg, har tecknat ett avtal med Svensk Friidrott som sträcker sig över två år. Både Göteborg och Stockholm är städer där det anordnats och kommer anordnas friidrottsevenemang såsom SM, Folksam GP och Finnkampen. En viktig del i det nya samarbetet är att anordna arrangera evenemangståg till Svensk Friidrotts evenemang. Det gäller bland annat Finnkampen, som går i Stockholm 2019. 

– Att ha bra och nära samarbete med partners som tillhandahåller resor är en viktig del för vår verksamhet. Vi ser också fram emot att tillsammans med MTR Express utveckla evenemangen där resandet blir en del i helhetsupplevelsen. Finnkampståget som vi lanserade 2017 är ett exempel, säger Jan Larsson, Marknadschef på Svensk Friidrott. 

– För oss är det möjlighet att synas tillsammans med en aktör som också jobbar målorienterat och med prestation. Idrottssegmentet behöver vi komma in på och bygga vår kännedom kring, och Svensk Friidrott är en stark och erkänd organisation som täcker in många olika människor. Vår förhoppning att använda samarbetet på många olika sätt, säger Mats Johannesson, VD för MTR Express.