MTR Express firar en miljon resor

Chief Commercial Officer Peder Osterkamp med MTR Express miljonte resenär, Sobia Khan. Foto: MTR Express

Sedan starten i mars 2015 har MTR Express haft hela 1 000 000 resenärer. Nyligen firades detta ombord, och den miljonte resenären blev Sobia Khan. Det framgår av ett pressmeddelande från den internationella tågoperatören. 

MTR Express kör idag 100 avgångar i veckan mellan Stockholm och Göteborg, och produkten har tagits emot väldigt väl av resenärerna. Kunden som genomförde den historiska miljonte resan var Sobia Khan.

- Detta var min första resa med MTR Express. Det var väldigt bekvämt och trevligt!, säger Sobia, som uppvaktades ombord av MTR Express Chief Commercial Officer Peder Osterkamp med ett årskort som går att använda till ett obegränsat antal resor de kommande 12 månaderna.

- Vi har sedan start varit alternativet på sträckan med lägst priser, nöjdast kunder och högst punktlighet. Det bästa kvittot på att kunderna gillar det vi gör är den stora resenärstillströmningen, och detta är ännu en milstolpe i vår resa, säger Peder.

MTR Express tillväxt fortsätter och inom kort lämnas ansökan till Trafikverket om 2018 års tidtabell, där ännu fler avgångar planeras.