Ving satsar på tågresor

Ving satsar på fler tågresor till hösten 2019. Foto: Ving

I februari nylanserade Ving tågsemester med premiär till Davos. Platserna tog snabbt slut och nu fortsätter Ving satsningen med en ny tåg- och vandringsresa till Engelberg. I oktober går Vings andra tågresa av stapeln mot Engelberg i schweiziska alperna. Resan kommer att ta drygt 26 timmar med fyra byten, via Köpenhamn, Hamburg, Basel och Luzern och har 30 platser. För svenskar i södra delarna av landet finns det möjlighet att ansluta i Köpenhamn.

– Vi märker av den ökade efterfrågan på resor med tåg och är glada över att nu kunna presentera ytterligare en resa, denna gång till de vackra bergsmiljöerna i Engelberg. Detta parallellt med vår storsatsning på klimatkompensation där vi som enda stora semesterföretag kompenserar utsläppen för samtliga flygresor som våra kunder bokat via Ving, både med vårt eget och andra flygbolag, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Resan är den andra i Vings nylansering av tågsemestrar, som företaget arrangerade senast för nio år sedan till bland annat Verona och Gardasjön. Den första resan går till Davos den 21 september.