ProTrain söker gods- och personlokförare! Komprimerat 8 6 schema, utgå från ditt hem

Är du färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis som vill jobba på ett stabilt företag med bra villkor? Du kan bo var som helst i Sverige då Din hemadress blir Din anställningsort - vi tar Dig till Ditt tjänstgöringsuppdrag!

bild

bild

Om tjänsten
I den här tjänsten är du placerad i hemmet och arbetar utifrån ett komprimerat schema. Detta innebär att du arbetar åtta dagar på ett av våra gods- eller persontågsuppdrag följt av sex dagars ledighet. Vi står för boende och tjänsteresor till och från arbetsstället. Du blir en del av ett företag med erfarna och engagerade kollegor och du får stöd och support från en välfungerande organisation. På ProTrain har vi kunduppdrag inom både gods- och persontrafik samt egen trafik. Våra kundrelationer är långsiktiga och stabila och våra uppdrag ökar stort i omfattning, varpå vi söker fler gods- och personlokförare.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis. Som lokförare har du ett högt säkerhetsmedvetande och trivs med komprimerad tjänstgöring. Som person är du självgående, ansvarstagande och engagerad.

Din ansökan
Du kan söka med eller utan CV!

När du ansöker får du svara på några korta frågor samt bifoga cv och personligt brev, alternativt beskriva din erfarenhet i skrift i ansökan. Vi önskar att du ansöker så snart som möjligt.

 

bild

bild

Kort om oss 

Vi tar företag framåt 

  • Med lång erfarenhet av järnväg, affärstänkande och moderna marknadsanpassade strategier skapar vi affärsnytta för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder bemanning, växlingstjänster och järnvägstransporter, i både Sverige och Norge. 

  • Våra tre affärsområden är utbildning, bemanning och trafik/transporter där vi erbjuder helhetslösningar för transporter och växling.   

  • Med rötter i tidigare SJ-skolan i Mjölby har vi utbildat lokförare sedan 1977. Vi erbjuder idag grundutbildning till lokförare på flertalet orter i Sverige samt kundanpassade uppdragsutbildningar.  

  • Vi har en stab av välutbildade medarbetare och kan stärka upp en organisation med lokförare, tillsyningsmän (TSM) och växlare/bangårdspersonal för hela trafikupplägg.  

  • Vi har uppdrag inom både gods- och persontrafik och uppdrag som sträcker sig över hela Sverige.  

  • På uppdrag av Göteborgs Hamn, Gävle Hamn och Halmstad Hamn erbjuder ProTrain växlingstjänster och trafikkoordinering.  

Kontaktperson 
Julia Hermansson  
Resursansvarig 
julia.hermansson@protrain.se