Lars Westlund är utsedd till ny interim CFO på Green Cargo

Lars Westlund. Foto Stephan Ray

Green Cargo AB tillkännager att Lars Westlund kommer att tillträda rollen som tillförordnad Chief Financial Officer (CFO). Han tar över efter Pär Nordlander, som går vidare till en ny roll utanför Green Cargo.

Lars Westlund kommer senast från sin tjänst som CFO på Vianode i Norge. Han har en omfattande erfarenhet från ledande befattningar inom fordons- och flygindustrin samt internationella företag.

– Jag brinner för den gröna omställningen och är helt övertygad om att med vårt erbjudande till våra befintliga kunder samt nya kunder kommer vi att bli framgångsrika. Jag ser fram emot att leverera tillsammans med alla fantastiska människor i Green Cargo, säger Lars Westlund.

– Vi är mycket glada över att välkomna Lars Westlund till rollen som interim CFO. Lars tillför värdefull kompetens och erfarenhet till arbetet med att stärka Green Cargos konkurrenskraft och vårt uppdrag att utveckla effektiva och hållbara transportlösningar för det svenska näringslivet, säger Henrik Dahlin, vd på Green Cargo.

Lars Westlund kommer att arbeta nära Pär Nordlander under övergångsperioden för att säkerställa en smidig överlämning.

– Pär Norlander har varit en värdefull del av Green Cargos ledningsgrupp, och vi är tacksamma för hans betydande bidrag till bolaget. Vi önskar honom all framgång i hans nya utmaningar, säger Henrik Dahlin.