Railway Metrics and Dynamics tilldelas tillväxtprogramet Catalyst

Programmet inkluderar bland annat en skräddarsydd projektplan för marknadsinträde, coachning av erfarna rådgivare och tillgång till Business Sweden globala kontaktnät. Foto: karel mistrik/unsplash

Railway Metrics and Dynamics har blivit antagen till Business Swedens tillväxtprogram Catalyst, vilket kommer att underlätta deras globala expansionsstrategi. Företaget, som specialiserar sig på att digitalisera järnvägssektorn, kommer att dra nytta av detta erkända program för att öka sin närvaro och framgång på den internationella marknaden.

– Vi är mycket glada över att Railway Metrics and Dynamics kommer att delta i vårt Catalyst-program. Bolaget har valts ut av vår jury eftersom vi ser stor global marknadspotential för smarta digitaliseringslösningar inom järnvägssektorn, och att Railway Metrics and Dynamics har innovativa lösningar med potential att lösa kritiska problem för många företag globalt, säger Linus Nissen, Export Advisor på Business Sweden.

Catalyst-programmet inkluderar bland annat en skräddarsydd projektplan för marknadsinträde, coachning av erfarna rådgivare och tillgång till Business Sweden globala kontaktnät.

– Att tilldelas Catalyst är väldigt hedrande. Det kommer dessutom i helt rätt tid, precis när vi är i färd med att skala upp bolagets produktion. Programmet kommer att underlätta vår globala expansion med att få ut vår systemlösning för realtidsövervakning av järnvägen på den internationella marknaden, säger Jan Lindqvist, vd på Railway Metrics and Dynamics.