VTG Rail UK och Predge ingår långsiktigt samarbete

De senaste åren har VTG Rail UK och Predge samarbetat inom prediktivt underhåll och digital transformation. Foto: michael constantin/unsplash

VTG Rail UK och Predge har utökat sitt samarbete inom prediktivt underhåll och digital transformation. Detta samarbete utökas nu för att lägga till ytterligare intelligens och automatisering till VTG Rail UKs digitala processer för att förverkliga sin digitala vision.

“Predge tillåter oss att arbeta mot vår vision om att förbättra prestandan för järnvägsfrakt; den digitala innovationen ger oss mer information om vagnar och hjulprestanda. Att implementera prediktivt underhåll förändrar våra processer positivt och gör det som ursprungligen ansågs omöjligt till verklighet; därför effektivisera vår verksamhet", säger Colin Denman, VD på VTG Rail UK.

"Det långsiktiga samarbetet med VTG Rail UK och deras höga ambitioner inom digitalisering, innovation och prediktivt underhåll bekräftar att vi och våra analysmöjligheter är väl lämpade för den brittiska järnvägsindustrin. Jag är glad över att arbeta tillsammans med VTG och tillsammans leverera konkret värde till deras järnvägsverksamhet och den brittiska godsbranschen i allmänhet”, säger Simo Pykälistö, VD för Predge.