Storbritannien: Julstämning ombord på Heathrow Festive Express

Heathrow Festival Express-vagnen är tillgänglig för passagerare i mån av tillgång och ingår i ordinarie pris. Foto: Heathrow Express press. Kredit: Steve Beech

Heathrow Express - den snabbaste tågservicen mellan centrala London och Heathrow Airport - lanserade nyligen Festive Express.

Det innebar att under en period fanns det julposttomtar till hands som hälsade passagerarna välkomna när de gick ombord, där de omgavs av blinkande ljus och slädklockornas ringande.

Skriva brev till tomten

Väl sittande kunde passagerarna känna sig som hemma i den magiska vagnen, prydda med färgglada julgranskulor, laddade med paket och fyllda till bredden av festligt nöje.

Under åkturen kunde familjerna skriva brev till jultomten. Det fanns också specialerbjudanden under flera dagar, inklusive en Golden Raffle-biljett och en chans att vinna en shoppingrunda.

Världens största levande upptäcktsresande, Sir Ranulph Fiennes, var den första att uppleva Festive Express, när denna brittiska kändis gav sig ut på en julig expedition på jakt efter julens anda.

Julgran står i centrum

En av de mest rutinerade resenärens förberedelser fångades på film innan hans avresa. Sir Ranulph Fiennes sa:

- Om du, som jag, reser mycket och har ett äventyr i åtanke denna jul, sätt kursen mot Londons Paddington-station. Heathrow Festive Express är ett förtrollande sätt att komma i julstämning.

Och för dem som kommer att åka tåg resten av december fortsätter glädjen när en julgran står i centrum på Paddington Station fram till den 6 januari, dekorerad med glödande kulor och traditionella dekorationer. Yngre passagerare kommer att bli förtjusta på grund av en miniversion av Heathrow Express, som färdas genom ett snöigt landskap på räls runt trädet.

 julfotomöjligheter

Från och med 12 till 23 december bör resenärer till London Paddington inte gå miste om denna julstämningsfyllda upplevelse. Det kommer att erbjudas liveuppträdanden av julsånger på stationen och julfotomöjligheter kommer säkerligen att glädja alla resenärer.

Heathrow Express erbjuder en problemfri upplevelse under 15 minuter, när de reser till sin destination. Detta sker i rymliga passagerarutrymmen, med gratis WiFi och ett underhållningssystem ombord. Dessutom reser barn under 15 år gratis när de åtföljs av en betalande vuxen, vilket gör en ”resa till jultomtens Lappland,” (eller någon annanstans) ännu billigare.

Heathrow Festival Express-vagnen är tillgänglig för passagerare i mån av tillgång och ingår i ordinarie pris. Besök www.heathrowexpress.com för att köpa biljetter och följ @HeathrowExpress för uppdateringar om Heathrow #FestiveExpress.

Bekväm resa

Heathrow Express är en förstklassig direkttågförbindelse mellan London Paddington och Heathrow Terminals 2 och 3, med ytterligare sex minuters restid till Terminal 5 och gratis transfer till Terminal 4. Med sina elektriska tåg, som reser på bara 15 minuter, det erbjuder det snabbaste, mest pålitliga och hållbara sättet att resa till och från stora brittiska flygplatser. Som en dedikerad flygplatstjänst erbjuder den passagerare en smidig och bekväm resa med rymliga hytter som erbjuder extra förvaringsutrymme för bagage.

Pressmeddelande Heathrow Express