Stödjer järnvägsrelaterad tillverkning och underhåll

Dormer Pramet släpper ny publikation speciellt för järnvägssegmentet. Foto: Dormer Pramet

Järnvägen fortsätter att växa som ett av de viktigaste transportsätten och Dormer Pramet fokuserar på att tillhandahålla produkter för att stödja järnvägsrelaterad tillverkning och underhåll. Den globala tillverkaren har blivit en erkänd leverantör av skärverktyg för bearbetning av hjul, axlar, växlar, dynamisk rälsfräsning och vagndelar. För att visa upp Dormer Pramets expertis inom järnvägsindustrin har företaget släppt en ny publikation speciellt för segmentet.

Tillsammans med traditionella bearbetningsmetoder för att svarva nya hjul och underhålla olika delar, erbjuder Dormer Pramet en serie vändskär för dynamisk rälsfräsning, ett underhållsarbete medan du bokstavligen är på rälsen.

Den nya 570-sidiga katalogen, som finns som pdf-fil, innehåller mer än bara produktöversikter. Tillsammans med detaljerad järnvägskunskap och tekniska data kommer kunderna också att hitta bearbetningsinformation.

En viktig del av publikationen är de detaljerade produktsidorna, där kunderna kan granska olika aspekter av de tillgängliga skärverktygen. Dessutom innehåller katalogen teknisk information om skärsorter, slitage, material och rälsprofiler.