Paribuskoncernen optimerar sina järnvägsinvesteringar

Paribus utvecklar specialiserade järnvägsinvesteringar för och med internationella partner och institutionella investerare. Foto: Wolfgang Mauser, Flickr..

Sedan 2008 har tyska Paribus kontinuerligt byggt upp och utökat tillgångsklassen för järnvägsfordon. Tillsammans med dotterbolaget Northrail GmbH, har man uppnått en marknadsandel på 30 procent.

Därmed är Northrail GmbH ett av de ledande bland Europabaserade lokföretag i branschen för rangering och en rad andra områden.

Paribus utvecklar specialiserade och innovativa järnvägsinvesteringar för och med internationella partner och institutionella investerare. Med Northrail har Paribus en professionell och bred basförvaltare inom järnvägsindustrin under strukturerings- och konceptfasen samt för övervakning av investeringarna.

Från idé till det färdiga finansieringsprojektet

Med ett team av kapitalmarknadsexperter med många års erfarenhet designar Paribus innovativa investeringar och stöds av ingenjörer och tekniker från järnvägsförvaltaren Northrail.

Moderbolaget drar nytta av Northrails fördjupade kunskap om marknaden, av ett brett nätverk på aktie- och skuld- kapitalmarknaden, av en hög teknisk kompetens och den dagliga hanteringen av att hyra, köpa och sälja lok och andra enheter.

Paribus är en mycket intressant app även för online-shoppare. Plattformen tillåter sina användare att dra nytta av många återbetalnings- och rabattpolicyer hos större återförsäljare och är enkelt. Paribus ägs av Capital One (det massiva kreditkortsföretaget/banken). Bäst av allt är att Paribus är helt gratis.