”Vi sätter stort värde på att ha tilldelats priset”

Thord Sandahl, vd och grundare av Real Rail. Foto: Real Rail

Real Rail, medlemmar i Biltrafikens Arbetsgivareförbund, utsågs till en av vinnarna i Future Transport Award i samband med arrangemanget Elmia Future Transport i Jönköping. Real Rail vann i kategorin Intermodal Goods.

 Real Rail tilldelades priset för att företaget på ett målmedvetet och effektivt sätt har utvecklat intermodala godstransportlösningar lastbil-järnväg mellan södra/västra Sverige och mellersta/övre Norrland där man tar ett helhetsgrepp och ansvarar för stora delar av kedjan med egna lastbilar, lastbärare och järnvägsvagnar samt där man ansvarar för kombiterminaldriften på ett antal strategiska orter.

- Vi sätter stort värde på att ha tilldelats priset. Det ger oss energi och inspiration till att fortsatt utveckla företaget, säger Thord Sandahl, vd och grundare av Real Rail.

Övriga finalister i samma kategori var DB Schenker/Jula-pendeln, och Green Cargo/Bring.- Samtliga finalister visar praktiska resultat på de positiva effekter avregleringen av järnvägen bidragit till, avslutar Thord Sandahl.Källa: Transportföretagen