Roar Logistik öppnar sitt fjärde kontor

Roar Logistik annonserar att man öppnar sitt 4:e kontor och det första på västkusten i USA. Roar senaste etabelring ligger i Temecula, Kalifornien och kommer att erbjuda hela spektrat av Rails transportutbud.

Det utgörs av sjötransporter, flyg och landtransporter sant logistiktjänster som bolaget  erbjuder sina lokala, nationella och globala kunder. Den som ska lyfta Roars verksamhet i Kalifornien är Marc Sandoval, en veteran med 18-år i logistikbranschen.

– Vi är glada över att ha Marc med oss. Han för med sig en stor erfarenhet av logistikbranschen, säger Bob Rich III, vd för Roar Logistik, Inc.

– I sin roll kommer Marc att ansvara för att bygga vårt varumärke på västkusten. Inrättandet av vår senaste verksamhet i Kalifornien är en spännande satsning, särskilt som den infaller faller på vår 10-årsdag i branschen. Vi tror att detta kontor kommer att hjälpa oss att utöka vår närvaro i Mexiko och att den placerar oss nära några av de mest aktiva hamnarna i USA.

– Roar började som ett intermodal Marketing Company som ett alternativ till lastbilstransporter. När våra kunder, under 2003, mötte stigande drivmedelskostnader, striktare säkerhetsregler på de statliga motorvägarna och ökade krav på att skydda miljön, var det läge för oss att gå in i järnvägsmarknaden, säger Rich.

– Företag söker ständigt det effektivaste sättet för att transportera produkter till marknaden och intermodala transporter har blivit vitala för transportindustrin eftersom metoden erbjuder konkurrenskraftiga priser och ökad effektivitet - till förmån för både företag och allmänheten.