Mötesplatsen för dig inom järnvägsindustrin, apr, 19 2019
Senaste Nytt

Sveriges kanske viktigaste event; HLR räddar liv.

Anna Jansson, en av Sveriges mest använda HLR
Anna Jansson, en av Sveriges mest använda HLR
Publicerad av
Redaktionen - 20 nov 2018

Flera arbetsplatser idag är farliga, direkt livsfarliga för de som arbetar på platsen. Många medarbetare vet inte vem de ska tala med eller hur de ska agera om olyckan är framme. Linccon ser vikten av trygga arbetsplatser. Att kunna rädda livet på en kollega eller göra rätt som första person vid en arbetsplatsolycka är av högsta vikt berättar Anna Jansson.

Trygg känsla på arbetsplatsen

Ingen ska behöva gå till sin arbetsplats med en otrygg känsla. Under denna event-dag visar och berättar vi om hur du och dina kollegor kan vara någons hjälte om olyckan är framme. Instruktörer informerar och utbildar under dagen säger Anna Jansson. 

Samarbete för kvalitativ utbildning

Eventet är ett samarbete mellan Linccon Academy och Hjärt -Lungfonden för att kvalitet ska säkerställas. Representanter från Hjärt-Lungfonden finns självklart på plats för att kunna svara på deltagarnas frågor.

Stora och små företag inom bygg och järnvägssektorn kommer att finnas bland deltagarna, det finns stor efterfrågan på bra livräddande utbildningar inom dessa områden.

Här kommer företag kunna nätverka med andra bolag på plats samtidigt som de tränar och lär sig att rädda liv.

6 december håller det stora räddningseventet plats i Vendevägen 89, Danderyd Stockholm.

-          Vi hoppas få många som ansluter sig till ”Rädda Liv” eventet, säger Anna Jansson som kommer att vara en av instruktörerna på plats.

www.linccon.se

Annons

Annons

Annons