Mötesplatsen för dig inom järnvägsindustrin, jul, 17 2019
Senaste Nytt

Ny vd på Duroc Rail

Foto: Duroc Rail
Foto: Duroc Rail
Publicerad av
Peter Höök - 10 sep 2018

Daniel Eriksson är ny vd på Duroc Rail. Daniel Eriksson ersätter Dan Bergman som efter elva år går vidare internt inom koncernen. Daniel är civilingenjör i industriell ekonomi från Luleå Tekniska Universitet. Han har nära 15 års erfarenhet av olika ledarpositioner inom järnvägsbranschen men kommer nu senast från rollen som regionchef på Caverion Sverige.

– Vi är mycket glada att välkomna Daniel Eriksson som vd till Duroc Rail. Med sin gedigna erfarenhet från branschen borgar det för en fortsatt hållbar utveckling av företaget. Daniels breda kompetens gör att han har alla förutsättningar att bli en bra chef för vår verksamhet säger Dan Bergman, styrelseordförande Duroc Rail.
 

– Det känns riktigt roligt att vara tillbaka i branschen. Duroc Rail är ett företag i absolut framkant och jag ser verkligen fram emot att ta vid och fortsätta arbetet med att utveckla företaget tillsammans med alla medarbetare, säger Daniel Eriksson, ny vd, Duroc Rail.

Annons

Bygget av Rail Baltica är planerat att vara genomfört 2026 med målet att integrera de baltiska staterna i det europeiska järnvägsnätet. Rail Baltica kommer att vara en snabb och konventionell dubbelspårig elektrifierad och ERTMS-utrustad järnvägslinje konstruerad för en maximal hastighet på 240 km/h på rutten från Tallinn till litauisk-polska gränsen.  Illustration: Rail Baltica
Bygget av Rail Baltica är planerat att vara genomfört 2026 med målet att integrera de baltiska staterna i det europeiska järnvägsnätet. Rail Baltica kommer att vara en snabb och konventionell dubbelspårig elektrifierad och ERTMS-utrustad järnvägslinje konstruerad för en maximal hastighet på 240 km/h på rutten från Tallinn till litauisk-polska gränsen. Illustration: Rail Baltica

Estlands och Finlands ministrar diskuterade Rail Baltica

"tunnelprojektet på dagordningen"

Finlands kommunikationsminister Sanna Marin och Estlands ekonomi- och infrastrukturminister Taavi...

Annons

Annons