Mötesplatsen för dig inom järnvägsindustrin, okt, 17 2017
Senaste Nytt

Mobilappen Crystal Alarm prisad

 Crystal Code AB prisades för sitt personlarm i mobiltelefonen vid Telekomgalan på Grand Hotel i Stockholm. I kategorin Årets tj
Crystal Code AB prisades för sitt personlarm i mobiltelefonen vid Telekomgalan på Grand Hotel i Stockholm. I kategorin Årets tj
Publicerad av
Christer Wiik - 04 mar 2016

Crystal Code AB prisades nyligen för sitt personlarm i mobiltelefonen vid Telekomgalan på Grand Hotel i Stockholm i kategorin Årets tjänst.

– Appen är den enda på marknaden som larmar genom att du trycker på en knapp, även i låst läge. Det innebär att du alltid har trygghet nära till hands, säger Jens Olsson, teknikchef på Crystal Code.

Telekompriset är Sveriges främsta pris för telekombranschen och delas ut av den oberoende nyhetskanalen Telekomnyheterna. Syftet är att lyfta fram bolag och personer som har utmärkt sig inom telekom under året. I och med vinsten i Årets tjänst ansluter Crystal Alarm till ett fint sällskap med vinnare såsom Swish (2014) och Wordfeud (2013).  – Det känns väldigt roligt att få ett erkännande för produkten. Vi har förfinat Crystal Alarm under de senaste åren och jag har personligen lagt ner mycket tid och energi på att göra den användbar, säker och stabil, säger Jens.

Med hjälp av telefonens positioneringssystem, meddelar Crystal Alarm alltid var du befinner dig när du slår larm. Med säker driftsfunktion, kommunikation via SMS och webbservice, samt tidsinställda larm kan du känna trygghet i vetskapen att hjälp är på väg. – Systemet är väl beprövat och dagligen får tusentals användare en tryggare vardag med hjälp av appen. Vi har tågoperatörer som ensamma ska ta betalt från ibland stökiga passagerare, SVT-reportrar som kan vara utsatta på olika sätt, Personal som arbetar i skogen och ensamma kör långa sträckor, kommuner som måste hantera både ensamarbete och hot. Allt detta gör att Crystal Alarm känns väldigt meningsfullt att arbeta med, berättar Jens.

 

 

 

Annons