Mötesplatsen för dig inom järnvägsindustrin, jul, 17 2019
Senaste Nytt

Arlanda Express lanserar specialbiljetter

Arlanda Express. Foto: Niklas Alm
Arlanda Express. Foto: Niklas Alm
Publicerad av
Christer Wiik - 11 mar 2016

Från och med 11 mars gäller upp till 45 procents rabatt på en enkelresa med Arlanda Express om man bokar biljetten i förtid. Det innebär att priset för en enkelresa börjar från 154 kronor.

Redan idag reser cirka varannan passagerare på Arlanda Express till ett rabatterat pris. Nu inför Arlanda Express ett helt nytt rabattkoncept som bygger på att priset är lägre ju tidigare man köper biljett. Rabattgränserna går vid 90, 30 eller 14 dagar innan avresa.

Enligt Per Thorstenson, vd på Arlanda Express, så vill bolaget belöna de som köper biljetter i god tid.Det rabatterade priset vid tidig bokning gäller när man köper biljetten på hemsidan.

Annons

Bygget av Rail Baltica är planerat att vara genomfört 2026 med målet att integrera de baltiska staterna i det europeiska järnvägsnätet. Rail Baltica kommer att vara en snabb och konventionell dubbelspårig elektrifierad och ERTMS-utrustad järnvägslinje konstruerad för en maximal hastighet på 240 km/h på rutten från Tallinn till litauisk-polska gränsen.  Illustration: Rail Baltica
Bygget av Rail Baltica är planerat att vara genomfört 2026 med målet att integrera de baltiska staterna i det europeiska järnvägsnätet. Rail Baltica kommer att vara en snabb och konventionell dubbelspårig elektrifierad och ERTMS-utrustad järnvägslinje konstruerad för en maximal hastighet på 240 km/h på rutten från Tallinn till litauisk-polska gränsen. Illustration: Rail Baltica

Estlands och Finlands ministrar diskuterade Rail Baltica

"tunnelprojektet på dagordningen"

Finlands kommunikationsminister Sanna Marin och Estlands ekonomi- och infrastrukturminister Taavi...

Annons

Annons